Voorgerechten - Les Entrées

“Vitello tonato” / appelkappertjes / zuiderse groenten  € 20,00
“Vitello tonato” / câpres pommes / senteurs méditerranéen 
Terrine van ganzenlever / konfijt Jonagold / Calvados / Brioche  € 23,00 
Terrine Foie d’oie maison /confit de pommes / Calvados / Brioche

Gepocheerde zeetong filets / gebraiseerde  prei /mousseline /grijze garnaal  € 27,00

Filets de soles pochés / poireau / mousseline / crevettes grises

Linguini  / bosschampignons / kappertjes / olijven  / burrata / parmezaan € 20,00

Linguini  / champignons des bois / câpres / olives  / burrata / parmesan

Hoofdgerechten - Les plats 

Waterzooi van  seizoensgroenten /dragon / tuinbonen / zurkel € 24,00

Waterzooi de légumes / dragon / fêves de marais /  rouge 

“Rib-eye” / Pommes neuf / vers geklopte Béarnaise € 28,00

« Rib-eye » / Pommes neuf / Béarnaise Minute  

Gepocheerde zeetong filets / gebraisseerde prei /mousseline /grijze garnaal  € 35,00

Filets de soles pochés / poireau / mousseline / crevettes grises

Duif & ris de veau  / puree van erwt  / jus van sjalotte  € 40,00

Pigeoin et ris de veau / purée de petit pois / jus à l’echaloitte

Desserten  - Desserts

Huisgemaakt Ijs / sorbet - Sorbet / Glace maison  € 11,00

Fantasie van sinaas chocolade / panna cotta met ijzerkruid  € 12,00

Fantaisie de chocolat à l’orange / panna cotta à la verveine 

Gekarameliseerde peer / cassis / blauwe bessen / vanille ijs € 12,00

Poire caramelisée / cassis / myrtilles / glace vanille

Crème brumée € 11,00

Selectie  wereldkazen geaffineerd door Maître fromager “Xavier  Derreumaux” € 15,00 

La sélection de fromages du monde, affinés par le Maître fromager « Xavier Derreumaux ».

Al onze gerechten worden vervaardigd in een atelier waar er minstens sporen van de meest voorkomende allergenen zijn, indien u bepaalde zaken niet kan of mag eten gelieve ons dit steeds op voorhand te melden zodat wij een gepaste oplossing kunnen voorstellen.
EXTRA INFORMATIE
 

Betaalmiddelen:Cash, Visa, Mastercard, Debet kaart
Gratis wifi

Privé openluchtparking
Traiteur & Cateringmogelijkheden
Maaltijden: Diner, Lunch
Zitplaatsen buiten

Aparte vergader en seminarie ruimte beschikbaar

Openingsuren
 

Monday Closed

Tuesday Closed

Wenesday 12:00 — 14:30

Thuersday 12:00 — 14:30
19:00 — 20:45

Friday 12:00 — 14:30
19:00 — 20:45

Saterday 19:00 — 21:00

Sunday 12:00 — 14:30 (Private events on request)