Voorgerechten - Les Entrées
“Vitello tonato” / appelkappertjes / zuiderse groenten € 22,00“Vitello tonato” / câpres pommes / senteurs méditerranéen
Terrine van ganzenlever / konfijt Jonagold / Calvados / Brioche € 26,00
Terrine Foie d’oie maison /confit de pommes / Calvados / Brioche
Linguini / bosschampignons / kappertjes / olijven / parmezaan € 22,50
Linguini / champignons des bois / câpres / olives / parmesan
Gambas / rode biet / meloen / curry / vlierbloesazijn € 25.00
Gambas/ betraves rouge / melons / curry /vinaigre de sureau
Gepocheerde zeetong filets / groene asperges /tomaat /lenteui € 28,00
Filets de soles pochés / asperges / tomates et oignons vert
Hoofdgerechten - Les plats
Waterzooi van seizoensgroenten /dragon / tuinbonen / zurkel € 25,00
Waterzooi de légumes / dragon / fêves de marais / rouge
“Rib-eye” / Pommes neuf / vers geklopte Béarnaise € 32,00
« Rib-eye » / Pommes neuf / Béarnaise Minute
Gepocheerde zeetong filets / asperges /tomaat en groene uitjes € 38,00
Filets de soles pochés / asperges / tomates et oignons vert
Fazant / witloof / knolselder /romige spitskoool € 32,00
faisant / chicons / celri-rave /
“Teppanyaki” van jong hert / saute van champignons / jus van jostabessen € 36,00
« Teppanyaki » de biche / sauté de champignons / jus aux Josta
Hazenrug / romige spitskool / veen bessen /peertje / cassis € 39,00
Rable de Lievre / chou pointu / airelles / poire / cassis
Desserten - Desserts