Voorgerechten - Les Entrées
“Vitello tonato” / appelkappertjes / zuiderse groenten € 22,00“
Vitello tonato” / câpres pommes / senteurs méditerranéen
Terrine van ganzenlever / konfijt Jonagold / Calvados / Brioche € 25,00
Terrine Foie d’oie maison /confit de pommes / Calvados / Brioche
Linguini / bosschampignons / kappertjes / olijven / parmezaan € 22,50
Linguini / champignons des bois / câpres / olives / parmesan
Gepocheerde zeetong filets / asperges /tomaat en groene uitjes € 27,50
Filets de soles pochés / asperges / tomates et oignons vert
Hoofdgerechten - Les plats
Waterzooi van seizoensgroenten /dragon / tuinbonen / zurkel € 25,00
Waterzooi de légumes / dragon / fêves de marais / rouge
“Rib-eye” / Pommes neuf / vers geklopte Béarnaise € 30,00
« Rib-eye » / Pommes neuf / Béarnaise Minute
Gepocheerde zeetong filets / groene asperges /tomaat en groene uitjes € 36,500
Filets de soles pochés / asperges / tomates et oignons vert
“Teppanyaki” van jong hert / saute van champignons / jus van jostabessen
« Teppanyaki » de biche / sauté de champignons / jus aux Josta € 36,00
In wijnbladeren gebraden grijze patrijs met witloof en een veenbessen wafeltje *
Le perdreau rôti aux feuilles de vignes, chicons et gaufrette aux airelles € 42.50
Desserten - Desserts