NOTE! This site uses cookies and similar technologies.

If you not change browser settings, you agree to it. Learn more

I understand

This website uses cookies.

A cookie is a small text file that the website you are visiting stores on your computer. Cookies are used by a lot of websites to give visitors access to various functions. It is possible to use the information in the cookie to follow the user’s surfing.

To avoid cookies, you can change the security settings in your web browser. How these are adjusted depends on which web browser you have.

On this website we use cookies to enable you as a visitor to adapt the appearance of the website.

The majority are the so called “session cookies”. They will be automatically deleted after the visit on the website. Cookies do not cause any harm to your computer and do not contain viruses.

 

 

Lunch 

Elke middag van de week volgens aanbod van de markt / Le midi en semaines selons l’arrivage du marché

Hapje, hoofdgerecht, koffie & zoetigheden , glas wijn € 27,50

Mise en bouche, plat, café & sucreries, verre de vin

Hapje, Voorgerecht, hoofdgerecht, koffie & zoetigheden , glas wijn € 39,50

Mise en bouche, entrée, plat, café & sucreries, verre de vin

Menu De Kapblok

Menu 4 gangen/ 4 services   € 60,00, All-in  + € 37,50,  All-in Bob formule + € 25,00

Slaatje van babykreeft, meloen,  appel en curry

Salade de babyhomard, melons, pommes et curry

of

Huisgemaakte terrine van ganzenlever, confijt van jonagold 

Terrine maison de foie d’oie et confits de jonagold

*****

Gebraden tarbot, stoofpotje van icebergsla, vlierbloesemazijn, jonge prei

Le Turbot rôti, étuvée d’iceberg, vinaigre de sureau et jeunes poireaux 

*****

Zachtgegaarde hoeveparelhoen,  fondantaardappel en rozemarijn

La pintade fermier, fondant de pommes et romarin

*****

Fantasie van framboos en  Yuzu

Fantasie de framboise et Yuzu

of/ou

Selectie van wereldkazen geaffineerd door Maître fromager “Xavier Derreumaux”

La sélection de fromages du monde, affinés par le Maître fromager « Xavier Derreumaux ».

 

Menu 6 gangen - 6 services   € 90,00 / All-in + € 40,00  /All-in Bob formule  + € 28,50

6 gangen lekker proeven naar gelang het humeur van de Chef 
6 services en dégustation selon l’humeur du chef

 

Voorgerechten - Les Entrées

“Vitello tonato”, zuiderse geuren en appelkappertjes € 19,00
“Vitello tonato” câpres pommes et senteurs méditerranéen 
 
Huisgemaakte terrine van ganzenlever, konfijt van Jonagold en Calvados € 21,00
Terrine de foie d’oie maison, confit de pommes et Calvados 
 
Soepje van zeetong filets, groene asperges, jonge uitjes en tomaat € 26,00 

Petite soupe de filets de soles pochés, asperges vertes, jeunes oignons et tomates

 

Slaatje van babykreeft, meloen,  appel en curry € 25,00 

Salade de babyhomard, melons, pommes et curry

Hoofdgerechten - Les plats 

Gegrilde “Rib-eye” met Pommes neuf en vers geklopte Béarnaise € 27,00

Rib-eye grillé aux Pommes neuf et Béarnaise Minute 

Zachtgegaarde kalfskroon jus van morieljes en asperges € 30,00

Le carre de veau aux jus de morilles et asperges

 

Soepje van zeetong filets, Belgische asperges, jonge uitjes en tomaat  € 32,00

Petite soupe de filets de soles pochés,  asperges, jeunes oignons et tomates 

 

Gebraden tarbot, stoofpotje van icebergsla, vlierbloesemazijn, jonge prei € 45,00

Le Turbot rôti, étuvée d’iceberg, vinaigre de sureau et jeunes poireaux 

Desserten  - Desserts

Versgedraaid vanille-ijs - Glace vanille  € 11,00

Krokantje van Appel - Crouqant aux pommes € 11,00

Moelleux van Belgische chocolade - Moelleux aux chocolat Belge € 12,00

Slaatje van rood fruit volgens markt aanbod € 12,00

Petit salade de fruits rouge selons le marche

Selectie van wereldkazen geaffineerd door Maître fromager “Xavier Derreumaux” € 14,00

La sélection de fromages du monde, affinés par le Maître fromager « Xavier Derreumaux ».

 

 
 
 
 
 
 
 
 
Beste klant, al onze gerechten worden vervaardigd in een atelier waar er minstens sporen van de meest voorkomende allergenen zijn, indien u bepaalde zaken niet kan of mag eten gelieve ons dit steeds op voorhand te melden zodat wij een gepaste oplossing kunnen voorstellen.
Adres
 
Restaurant De Kapblok
Brusselsesteenweg 361
1730 Asse
België
+32 2 569 31 23
 
 
 
EXTRA INFORMATIE
 

Betaalmiddelen:Cash, Visa, Mastercard, Debet kaart
Gratis wifi

Privé openluchtparking
Traiteur & Cateringmogelijkheden
Maaltijden: Diner, Lunch
Zitplaatsen buiten

Openingsuren
 

Monday 12:00 — 14:30

Tuesday 12:00 — 14:30

Wenesday 12:00 — 14:30

Thuersday 12:00 — 14:30
18:30 — 20:45

Friday 12:00 — 14:30
18:30 — 20:45

Saterday Open every second weekend of the month (Private events on request)

Sunday Open every second weekend of the month (Private events on request)