Lunch 

Elke middag van de week volgens aanbod van de markt

 Le midi en semaines selons l’arrivage du marché

€ 27,50 pp

Hapjesbord, hoofdgerecht, koffie & zoetigheden , glas wijn 

Mise en bouche, plat, café & sucreries, verre de vin

€ 37,50 pp

Hapjesbord, Voorgerecht, hoofdgerecht, koffie & zoetigheden , glas wijn

Mise en bouche, entrée, plat, café & sucreries, verre de vin 

Menu De Kapblok

Menu 3 gangen - 3 services   € 45,00 /  All-in + € 30,00  / All-in Bob formule  + € 20,00
 
Sauté van St. Jacobsvruchten, mousse van geitenkaas en vinaigrette met gember 

Sauté de St.-Jacques, mousse de chèvre et vinaigrette aux gingimbre 

of /ou

Huisgemaakte terrine van ganzenlever, konfijt van Jonagold en Calvados

Terrine de foie d’oie maison, confit de pommes et Calvados

*****

Gebraden Patrijs met een Luiks wafeltje en veenbessen

Le perdreau rôti, gaufres de Lièges aux airelles

*****

Moeulleux van Belgische chocolade

Moeulleux aux chocolat Belge

of/ou

Selectie van wereldkazen geaffineerd door Maître fromager “Xavier Derreumaux”

La sélection de fromages du monde, affinés par le Maître fromager « Xavier Derreumaux ».

4 gangen/ 4 services € 60,00 / All-in  + € 37,50  / All-in Bob formule + € 25,00

Gebraden Goudbrasem, stoofpotje van chinese kool en jus van Coco’s melk

Dorade royal rôti, étuvée de choux chinois et jus de lait de coco

Of/ou

Selectie van wereldkazen geaffineerd door Maître fromager “Xavier Derreumaux”

La sélection de fromages du monde, affinés par le Maître fromager « Xavier Derreumaux ».

A la carte 

Voorgerechten - Les Entrées

“Vitello tonato”, zuiderse geuren en appelkappertjes € 19,00“
Vitello tonato” câpres pommes et senteurs méditerranéen 
 
Sauté van St. Jacobsvruchten, mousse van geitenkaas en vinaigrette met gember € 19,75
Sauté de St.-Jacques, mousse de chèvre et vinaigrette aux gingimbre
Gebraden kabeljauw met prei en shiitake en parfum van witte truffel € 24,00
Le rôti de cabillaud aux shiitake et poireaux, parfum de truffe blanches
Zoet – zout van gebakken ganzenlever, spek met appeltjes en meloen € 25,00 
Salé – sucré de foie d’oie poêlé et lard salé aux pommes et melon (35’)
Soepje van zeetong filets, groene asperges, jonge uitjes en tomaat € 27,00 
Petite soupe de filets de soles pochés, asperges vertes, jeunes oignons et tomates 

Hoofdgerechten - Les plats 

Gegrilde “Rib-eye” met Pommes neuf en vers geklopte Béarnaise € 26,00
Rib-eye grillé aux Pommes neuf et Béarnaise Minute  
Zacht gegaarde kalfslende, met een jus van sjalot  € 27,00
Le veau rôti, mousse de carottes, jus d’échalote
Gebraden kabeljauw met prei en shiitake en parfum van witte truffel € 28,00
Le rôti de cabillaud aux shiitake et poireaux, parfum de truffe blanches
Soepje van zeetong filets, groene asperges, jonge uitjes en tomaat  € 32,00
Petite soupe de filets de soles pochés,  asperges vertes, jeunes oignons et tomates 
“Teppanyaki” van jong hert, puree van spitskool, saute van champignons,  jus van jostabessen € 32,00
« Teppanyaki » de biche, purée aux choux, sauté de champignons et jus aux Josta
In wijnbladeren gebraden grijze patrijs met witloof en een veenbessen wafeltje *
Le perdreau rôti aux feuilles de vignes, chicons et gaufrette aux airelles € 39,00
Beste klant, al onze gerechten worden vervaardigd in een atelier waar er minstens sporen van de meest voorkomende allergenen zijn, indien u bepaalde zaken niet kan of mag eten gelieve ons dit steeds op voorhand te melden zodat wij een gepaste oplossing kunnen voorstellen.
Adres
 
Restaurant De Kapblok
Brusselsesteenweg 361
1730 Asse
België
+32 2 569 31 23
 
 
 
EXTRA INFORMATIE
 

Betaalmiddelen:Cash, Visa, Mastercard, Debet kaart
Gratis wifi

Privé openluchtparking
Cateraars
Maaltijden: Diner, Lunch, Nagerechten
Zitplaatsen buiten

Openingsuren
 

Monday 12:00 — 14:30

Tuesday 12:00 — 14:30

Wenesday 12:00 — 14:30

Thuersday 12:00 — 14:30
18:30 — 20:45

Friday 12:00 — 14:30
18:30 — 20:45

Saterday Open every second weekend of the month (Private events on request)

Sunday Open every second weekend of the month (Private events on request)