Lunch Elke middag van de week volgens aanbod van de markt / Le midi en semaines selons l’arrivage du marché
Hapje, hoofdgerecht, koffie & zoetigheden , glas wijn € 27,50
Mise en bouche, plat, café & sucreries, verre de vin
Hapje, Voorgerecht, hoofdgerecht, koffie & zoetigheden , glas wijn € 39,50
Mise en bouche, entrée, plat, café & sucreries, verre de vin
Menu De Kapblok
Menu 3 gangen - 3 services € 47,50
All-in + € 30,00
All-in Bob formule + € 22,00
Fantasie van goudbrasem, mousse van pompoen witte rammenas, zure room en Espelette
Fantaisie de dorade, mousse de potiron, ramenas blanc, crème aigre au piment d’Espelette
of /ou
Huisgemaakte terrine van ganzenlever, konfijt van Jonagold en Calvados
Terrine de foie d’oie maison, confit de pommes et Calvados
*****
Gegrilde jonge eend, zandwortel & parfum van truffel
Filet de canette grillée, mousse de carottes & parfum de truffe
*****
Gekarameliseerde ananas en banaan, jus van cassis
Duo de ananas et bananes caramelisé, jus de cassis
of/ou
Selectie van wereldkazen geaffineerd door Maître fromager “Xavier Derreumaux”
La sélection de fromages du monde, affinés par le Maître fromager « Xavier Derreumaux ».
4 gangen/ 4 services € 60,00
All-in + € 37,50
All-in Bob formule + € 25,00
Skrei, gebraissserde prei, zeekraal & luchtige botersaus
Skrei au poireau braisseé, passe-pierre & beurre blanc légere
Of/ou
Selectie van wereldkazen geaffineerd door Maître fromager “Xavier Derreumaux”
La sélection de fromages du monde, affinés par le Maître fromager « Xavier Derreumaux ».DegustatieMenu
Menu 6 gangen - 6 services € 90,00
All-in + € 40,00
All-in Bob formule + € 28,50
6 gangen lekker proeven naar gelang het humeur van de Chef
6 services en dégustation selon l’humeur du chef
Voorgerechten - Les Entrées
“Vitello tonato”, zuiderse geuren en appelkappertjes € 19,00
“Vitello tonato” câpres pommes et senteurs méditerranéen
Huisgemaakte terrine van ganzenlever, konfijt van Jonagold en Calvados € 21,00
Terrine de foie d’oie maison, confit de pommes et Calvados
Sauté van St. Jakobsvruchten, mousse van geitenkaas en vinaigrette met gember € 21,00
Sauté de St.-Jacques, mousse de chèvre et vinaigrette aux gingimbre
Zoet – zout van gebakken ganzenlever, spek en appeltjes € 26,00
Salé – sucré de foie d’oie poêlé et lard salé aux pommes (35’)
Soepje van zeetong filets, groene asperges, jonge uitjes en tomaat € 26,00
Petite soupe de filets de soles pochés, asperges vertes, jeunes oignons et tomates
Hoofdgerechten - Les plats
Gegrilde “Rib-eye” met Pommes neuf en vers geklopte Béarnaise € 27,00
Rib-eye grillé aux Pommes neuf et Béarnaise Minute
Gebraden Mechelse koekoek, romige knolselder jus van morieljes € 26,00 p.p.
Le Coucou de Malines rôti, céleri-rave crémeux, jus de morilles
Gegrilde jonge eend, zandwortel & parfum van truffel 26,00 p.p.
Filet de canette grillée, mousse de carottes & parfum de truffe
Gebraden kabeljauw met prei en shiitake en parfum van witte truffel € 28,00
Le rôti de cabillaud aux shiitake et poireaux, parfum de truffe blanches
Soepje van zeetong filets, groene asperges, jonge uitjes en tomaat € 32,00
Petite soupe de filets de soles pochés, asperges vertes, jeunes oignons et tomates
Gebraden duif uit “Anjou”, met een jus van sjalot en een stoofpotje van seizoengroenten
Le pigeon “d’Anjou” rôti et son jus à l’échalote, sauté de légumes de saison € 39,00
Desserten - Desserts
Huisgemaakt ijs of sorbet € 10,00
Glace ou sorbet maison
Krokantje van Appel € 11,00
Crouqant aux pommes
Moelleux van Belgische chocolade € 12,00
Moelleux aux chocolat Belge
Normandische pannekoek & calvados € 15,00
Crêpes Normande
Selectie van wereldkazen geaffineerd door Maître fromager “Xavier Derreumaux” € 14,00
La sélection de fromages du monde, affinés par le Maître fromager « Xavier Derreumaux ».
test