Lunch 

Elke middag van de week volgens aanbod van de markt

 Le midi en semaines selons l’arrivage du marché

€ 27,50 pp

Hapjesbord, hoofdgerecht, koffie & zoetigheden , glas wijn 

Mise en bouche, plat, café & sucreries, verre de vin

€ 37,50 pp

Hapjesbord, Voorgerecht, hoofdgerecht, koffie & zoetigheden , glas wijn

Mise en bouche, entrée, plat, café & sucreries, verre de vin 

Menu De Kapblok

Menu 3 gangen - 3 services   € 45,00 /  All-in + € 30,00  / All-in Bob formule  + € 20,00
 
Sashimi van Schotse zalm, vinaigrette van rode ui en witte balsamicoazijn

Sashimi de saumon d’Ecosse, vinaigrette d’oignons rouges et vinaigre de balsamique blanc

of /ou

“Vitello tonato”, zuiderse geuren en appelkappertjes

“Vitello tonato” câpres pommes et senteurs méditerranéen

*****

Zacht gegaarde kalfslende, zalfje van wortel, jus van morieljes

Le veau rôti, mousse de carottes, jus de morilles

*****

Moeulleux van Belgische chocolade

Moeulleux aux  chocolat Belge

of/ou

Selectie van wereldkazen geaffineerd door Maître fromager “Xavier Derreumaux”

La sélection de fromages du monde, affinés par le Maître fromager « Xavier Derreumaux ».

4 gangen/ 4 services € 60,00 / All-in  + € 37,50  / All-in Bob formule + € 25,00

Gebraden Goudbrasem, stoofpotje van chinese kool en jus van Coco’s melk

Dorade royal rôti, étuvée de choux chinois et jus de lait de coco

Of/ou

Selectie van wereldkazen geaffineerd door Maître fromager “Xavier Derreumaux”

La sélection de fromages du monde, affinés par le Maître fromager « Xavier Derreumaux ».

Voorgerechten - Les Entrées

“Vitello tonato”, zuiderse geuren en appelkappertjes € 19,00“
Vitello tonato” câpres pommes et senteurs méditerranéen 
Sashimi van Schotse zalm, vinaigrette van rode ui en witte balsamicoazijn € 19,00

Sashimi de saumon d’Ecosse, vinaigrette d’oignons rouges et vinaigre de balsamique blanc

Gebraden kabeljauw, chutney van Kerstomaat, Puree van aardappel en olijfjes  € 24,00 

 Le cabbilaud rôti, chutney de tomates cersies, puree de pdt et olives 

Zoet – zout van gebakken ganzenlever, spek met appeltjes en meloen € 25,00 

Salé – sucré de foie d’oie poêlé et lard salé aux pommes et melon (35’)

Soepje van zeetong filets, groene asperges, jonge uitjes en tomaat € 27,00 

Petite soupe de filets de soles pochés, asperges vertes, jeunes oignons et tomates 

Hoofdgerechten - Les plats 

Gegrilde “Rib-eye” met Pommes neuf en vers geklopte Béarnaise € 26,00

Rib-eye grillé aux Pommes neuf et Béarnaise Minute  

Zacht gegaarde kalfslende, zalfje van wortel, jus van morieljes  € 27,00

Le veau rôti, mousse de carottes, jus de morilles

Gebraden kabeljauw, chutney van Kerstomaat, Puree van aardappel en olijfjes  € 28,00 

 Le cabbilaud rôti, chutney de tomates cersies, puree de pdt et olives 

Soepje van zeetong filets, groene asperges, jonge uitjes en tomaat  € 33,00

Petite soupe de filets de soles pochés,  asperges vertes, jeunes oignons et tomates 

Gebraden duif uit “Anjou”, saute van oesterzwam, balsamicoazijn en groene ui € 39,00

Le pigeon “d’Anjou” rôti sauté de pleurottes, vinaigre de balsamic et petits oignons verts 

Beste klant, al onze gerechten worden vervaardigd in een atelier waar er minstens sporen van de meest voorkomende allergenen zijn, indien u bepaalde zaken niet kan of mag eten gelieve ons dit steeds op voorhand te melden zodat wij een gepaste oplossing kunnen voorstellen.
Adres
 
Restaurant De Kapblok
Brusselsesteenweg 361
1730 Asse
België
+32 2 569 31 23
 
 
 
EXTRA INFORMATIE
 

Betaalmiddelen:Cash, Visa, Mastercard, Debet kaart
Gratis wifi

Privé openluchtparking
Cateraars
Maaltijden: Diner, Lunch, Nagerechten
Zitplaatsen buiten

Openingsuren
 

Maandag 12:00 — 14:30

Dinsdag 12:00 — 14:30

Woensdag 12:00 — 14:30

Donderdag 12:00 — 14:30
19:00 — 20:45

Vrijdag 12:00 — 14:30
19:00 — 20:45

Zaterdag Open elk tweede weekend van de maand (Privé-events op aanvraag)

Zondag Open elk tweede weekend van de maand (Privé-events op aanvraag)