Lunch 

Elke middag van de week volgens aanbod van de markt

 Le midi en semaines selons l’arrivage du marché

€ 27,50 pp

Hapjesbord, hoofdgerecht, koffie & zoetigheden , glas wijn 

Mise en bouche, plat, café & sucreries, verre de vin

€ 39,00 pp

Hapjesbord, Voorgerecht, hoofdgerecht, koffie & zoetigheden , glas wijn

Mise en bouche, entrée, plat, café & sucreries, verre de vin 

Menu De Kapblok

Menu 3 gangen - 3 services   € 47,50 /  All-in + € 30,00  / All-in Bob formule  + € 22,00
 
Sauté van St. Jacobsvruchten, mousse van geitenkaas en vinaigrette met gember 

Sauté de St.-Jacques, mousse de chèvre et vinaigrette aux gingimbre 

of /ou

Huisgemaakte terrine van ganzenlever, konfijt van Jonagold en Calvados

Terrine de foie d’oie maison, confit de pommes et Calvados

*****

“Teppanyaki” van jong hert, puree van spitskool, jus van jostabessen

« Teppanyaki » de biche, purée aux choux, jus aux Josta

*****

Moeulleux van Belgische chocolade

Moeulleux aux chocolat Belge

of/ou

Selectie van wereldkazen geaffineerd door Maître fromager “Xavier Derreumaux”

La sélection de fromages du monde, affinés par le Maître fromager « Xavier Derreumaux ».

4 gangen/ 4 services € 60,00 / All-in  + € 37,50  / All-in Bob formule + € 25,00

Risotto met een infuus van chorizo en  gebraden kabeljauw,

Risotto à l’ifusion de chorizo et rôti de cabbilaud

Of/ou

Selectie van wereldkazen geaffineerd door Maître fromager “Xavier Derreumaux”

La sélection de fromages du monde, affinés par le Maître fromager « Xavier Derreumaux ».

A la carte 

Voorgerechten - Les Entrées

“Vitello tonato”, zuiderse geuren en appelkappertjes € 19,00“
Vitello tonato” câpres pommes et senteurs méditerranéen 

Huisgemaakte terrine van ganzenlever, konfijt van Jonagold en Calvados € 21,00

Terrine de foie d’oie maison, confit de pommes et Calvados 

Sauté van St. Jacobsvruchten, mousse van geitenkaas en vinaigrette met gember €21,00
Sauté de St.-Jacques, mousse de chèvre et vinaigrette aux gingimbre
 
Gebraden kabeljauw met prei en shiitake en parfum van witte truffel € 23,00
Le rôti de cabillaud aux shiitake et poireaux, parfum de truffe blanches
 
Zoet – zout van gebakken ganzenlever, spek met appeltjes en meloen € 26,00 
Salé – sucré de foie d’oie poêlé et lard salé aux pommes et melon (35’)
 
Soepje van zeetong filets, groene asperges, jonge uitjes en tomaat € 26,00 
Petite soupe de filets de soles pochés, asperges vertes, jeunes oignons et tomates 

Hoofdgerechten - Les plats 

Gegrilde “Rib-eye” met Pommes neuf en vers geklopte Béarnaise € 27,00
Rib-eye grillé aux Pommes neuf et Béarnaise Minute  

Gebraden wilde fazant met Belgisch witloof  € 28,00 p.p.

Le faisan sauvage rôti aux chicons belges(min 2cts) 

Gebraden kabeljauw met prei en shiitake en parfum van witte truffel € 28,00
Le rôti de cabillaud aux shiitake et poireaux, parfum de truffe blanches
 
Soepje van zeetong filets, groene asperges, jonge uitjes en tomaat  € 32,00
Petite soupe de filets de soles pochés,  asperges vertes, jeunes oignons et tomates 
 
“Teppanyaki” van jong hert, puree van spitskool, saute van champignons,  jus van jostabessen € 32,00« Teppanyaki » de biche, purée aux choux, sauté de champignons et jus aux Josta

Gebraden hazenrug met zijn herfstgarnituur  

Râble de lièvre et sa garniture d’automne (min 2 cts) € 39,00 p.p.

Beste klant, al onze gerechten worden vervaardigd in een atelier waar er minstens sporen van de meest voorkomende allergenen zijn, indien u bepaalde zaken niet kan of mag eten gelieve ons dit steeds op voorhand te melden zodat wij een gepaste oplossing kunnen voorstellen.
Adres
 
Restaurant De Kapblok
Brusselsesteenweg 361
1730 Asse
België
+32 2 569 31 23
 
 
 
EXTRA INFORMATIE
 

Betaalmiddelen:Cash, Visa, Mastercard, Debet kaart
Gratis wifi

Privé openluchtparking
Cateraars
Maaltijden: Diner, Lunch, Nagerechten
Zitplaatsen buiten

Openingsuren
 

Maandag 12:00 — 14:30

Dinsdag 12:00 — 14:30

Woensdag 12:00 — 14:30

Donderdag 12:00 — 14:30
19:00 — 20:45

Vrijdag 12:00 — 14:30
19:00 — 20:45

Zaterdag Open elk tweede weekend van de maand (Privé-events op aanvraag)

Zondag Open elk tweede weekend van de maand (Privé-events op aanvraag)