Lunch

(Elke middag van de week volgens aanbod van de markt / Le midi en semaines selons l’arrivage du marché)


Hapje, hoofdgerecht, koffie & zoetigheden, glas wijn € 27,50
Mise en bouche, plat, café & sucreries, verre de vin

Hapje, Voorgerecht, hoofdgerecht, koffie & zoetigheden, glas wijn € 39,50
Mise en bouche, entrée, plat, café & sucreries, verre de vin

 

Menu De Kapblok

Menu 3 gangen - 3 services € 47,50
All-in + € 30,00
All-in Bob formule + € 22,00


Fantasie van goudbrasem, mousse van pompoen witte rammenas, zure room en Espelette
Fantaisie de dorade, mousse de potiron, ramenas blanc, crème aigre au piment d’Espelette
of /ou
Huisgemaakte terrine van ganzenlever, konfijt van Jonagold en Calvados
Terrine de foie d’oie maison, confit de pommes et Calvados
*****
Gegrilde jonge eend, zandwortel & parfum van truffel
Filet de canette grillée, mousse de carottes & parfum de truffe
*****
Gekarameliseerde ananas en banaan, jus van cassis
Duo d'ananas et bananes caramelisé, jus de cassis
of/ou
Selectie van wereldkazen geaffineerd door Maître fromager “Xavier Derreumaux”
La sélection de fromages du monde, affinés par le Maître fromager « Xavier Derreumaux ».

 

Menu 4 gangen/ 4 services € 60,00
All-in + € 37,50
All-in Bob formule + € 25,00

Skrei, gebraissserde prei, zeekraal & luchtige botersaus
Skrei au poireau braissée, passe-pierre & beurre blanc légere
Of/ou
Selectie van wereldkazen geaffineerd door Maître fromager “Xavier Derreumaux”
La sélection de fromages du monde, affinés par le Maître fromager « Xavier Derreumaux

 

DegustatieMenu

Menu 6 gangen - 6 services € 90,00
All-in + € 40,00
All-in Bob formule + € 28,50

 

6 gangen lekker proeven naar gelang het humeur van de Chef
6 services en dégustation selon l’humeur du chef

 

Voorgerechten - Les Entrées

 

“Vitello tonato”, zuiderse geuren en appelkappertjes € 19,00
“Vitello tonato” câpres pommes et senteurs méditerranéen

Huisgemaakte terrine van ganzenlever, konfijt van Jonagold en Calvados € 21,00
Terrine de foie d’oie maison, confit de pommes et Calvados

Sauté van St. Jakobsvruchten, mousse van geitenkaas en vinaigrette met gember € 21,00
Sauté de St.-Jacques, mousse de chèvre et vinaigrette aux gingembres

Zoet – zout van gebakken ganzenlever, spek en appeltjes € 26,00
Salé – sucré de foie d’oie poêlé et lard salé aux pommes (35’)

Soepje van zeetong filets, groene asperges, jonge uitjes en tomaat € 26,00
Petite soupe de filets de soles pochés, asperges vertes, jeunes oignons et tomates

 

Hoofdgerechten - Les plats


Gegrilde “Rib-eye” met Pommes neuf en vers geklopte Béarnaise € 27,00
Rib-eye grillé aux Pommes neuf et Béarnaise Minute

Gebraden Mechelse koekoek, romige knolselder jus van morieljes € 26,00 p.p.
Le Coucou de Malines rôti, céleri-rave crémeux, jus de morilles

Gegrilde jonge eend, zandwortel & parfum van truffel 26,00 p.p.
Filet de canette grillée, mousse de carottes & parfum de truffe

Gebraden kabeljauw met prei en shiitake en parfum van witte truffel € 28,00
Le rôti de cabillaud aux shiitake et poireaux, parfum de truffes blanches

Soepje van zeetong filets, groene asperges, jonge uitjes en tomaat € 32,00
Petite soupe de filets de soles pochés, asperges vertes, jeunes oignons et tomates

Gebraden duif uit “Anjou”, met een jus van sjalot en een stoofpotje van seizoengroenten
Le pigeon “d’Anjou” rôti et son jus à l’échalote, sauté de légumes de saison € 39,00

 

Desserten - Desserts


Huisgemaakt ijs of sorbet € 10,00
Glace ou sorbet maison

Krokantje van Appel € 11,00
Crouqant aux pommes

Moelleux van Belgische chocolade € 12,00
Moelleux aux chocolat Belge

Normandische pannekoek & calvados € 15,00
Crêpes Normande

 

Selectie van wereldkazen geaffineerd door Maître fromager “Xavier Derreumaux” € 14,00
La sélection de fromages du monde, affinés par le Maître fromager « Xavier Derreumaux ».

 

 

 

Beste klant, al onze gerechten worden vervaardigd in een atelier waar er minstens sporen van de meest voorkomende allergenen zijn, indien u bepaalde zaken niet kan of mag eten gelieve ons dit steeds op voorhand te melden zodat wij een gepaste oplossing kunnen voorstellen.
Adres
 
Restaurant De Kapblok
Brusselsesteenweg 361
1730 Asse
België
+32 2 569 31 23
 
 
 
EXTRA INFORMATIE
 

Betaalmiddelen:Cash, Visa, Mastercard, Debet kaart
Gratis wifi

Privé openluchtparking
Cateraars
Maaltijden: Diner, Lunch, Nagerechten
Zitplaatsen buiten

Openingsuren
 

Maandag 12:00 — 14:30

Dinsdag 12:00 — 14:30

Woensdag 12:00 — 14:30

Donderdag 12:00 — 14:30
19:00 — 20:45

Vrijdag 12:00 — 14:30
19:00 — 20:45

Zaterdag Open elk tweede weekend van de maand (Privé-events op aanvraag)

Zondag Open elk tweede weekend van de maand (Privé-events op aanvraag)