Beste Klanten,

Zoals u waarschijnlijk reeds in de media heeft vernomen, werden wij ook genoodzaakt onze horeca zaak te sluiten. Deze beslissing is er in de eerste plaats gekomen om uw en onze gezondheid te waarbogren en de opmars van het virus in te dijken. 

Door de vele vraag naar traiteur van onze klanten en in het bijzonder onze klanten boven de 65 jaar hebben wij besloten van in beperkte mate aan deze vraag te beantwoorden.

In bijlage vindt u het aanbod van gerechten die op voorhand dienen besteld te worden en opgehaald kunnen worden in onze zaak, mits een vooraf besproken tijdstip, zodat u nooit rechtstreeks in contact komt met andere klanten. De gerechten kunnen ook geleverd worden (Binnen een straal van 10 km) voor de mensen die zich niet of moeilijk kunnen verplaatsen. 

Alle gerechten worden bereid met de nodige zorg voor hygiëne en worden steeds verpakt in toegesealde bakjes.

Ook de leveringen zullen steeds gebeuren met de grootste zorg voor uw en onze gezondheid.

Dagschotel

                Soep van de dag & hoofdgerecht € 12,00 pp

Maandag 30/3: Kervelsoep / Tomaat farcie met rijst   

Dinsdag  31/3: Paprikasoep / gratin van prei en zalm
Woensdag1/4: Courgettessoep / Kippen boomstammetjes met boontjes
Donderdag 2/4: Bloemkoolsoep / Goulash met penne
Vrijdag 3/4 Erwtensoep / Pladijs met schorseneren
Zaterdag 4/4: Oosterse groentensoep / Linguini Bolognaise  
Zondag5/4: Preioep / Kip met currysaus en rijst
Maandag 6/4: Minestrone /Varkensrib pickels 

Dinsdag  7/3: Champignonesoep / Rundsbrochette provencale
Woensdag 8/4:  Broccolisoep / Gebraden worst met rode kool
Donderdag 9/4:Juliennesoep  / Vol au Vent 
Vrijdag  10/4 Courgettessoep / Kabekjauw prei & shiitake
Zaterdag 11/4:Tomatensoep  / Kalfsvlees witloof   
Zondag 12/4: aspergessoep / jonge gegrilde eend
Maandag 13/4: Kervelsoep /balletjes in tomatensaus 

 

Koude gerechten

Waaier van Bresaola, pesto, ricotta en parmezaan  € 12,00 pp

Vitello tonato, appelkappertjes en gemarineerde zuiders groenten € 12,00 pp

Huisgemaakte terrine van ganzenlever, confijt van jonagold € 15,00 pp

Slaatje van grijze garnalen avocado en prei € 12,00 pp

Tijgergarnalen, taboule, geitenkaas, fruitige vinaigrette € 12,00pp

Warme gerechten

Mechelse asperges op z’n vlaams € 14,00 pp

Mechelse asperges met gerookte zalm € 16,00 pp

Gebraden Kabeljauw met prei, shiitake en een parfum van witte truffel € 16,00 pp € 20,00 pp

Nage van zeetong met Mechelse asperges, groene uitjes en tomaat € 22,00 pp

Gebraden Mechelse koekoek asperges en jus vab morieljes € 18,00 pp

Zacht gegaarde kalfslende infuus van rode wijn seizoensgroenten € 18,00 pp

Dessert

Moelleux van chocolade € 5,00 pp

Krokantje van appel € 5,00 pp

Montage van plattekaas en mascarpone rabarber en rood fruit € 6,00 pp

Diverse

Tafelbroodjes 35gr.  € 0,35

Houthakkersbrood 600 gr. € 3,10

Meegranenbrood 600 gr. € 3,10

Wijnen  

Champagne Madame de Maintenon € 19,50

Champagne Taittinger brut € 39,00 per fles

Brown Brothers Everton Wit € 10,50 per fles

Villa Blanches Chardonnay € 8,50 per fles

 

Bestellen kan op het nummer 02/569.31.23, via mail Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien. / Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.

via onze webshop www.dekapblok.be/nl-be/shop/eten

via resengo bestelsysteem  www.dekapblok.be - bestellen

 

 

 

 

 

Lunch

(Elke middag van de week volgens aanbod van de markt / Le midi en semaines selons l’arrivage du marché)


Hapje, hoofdgerecht, koffie & zoetigheden, glas wijn € 27,50
Mise en bouche, plat, café & sucreries, verre de vin

Hapje, Voorgerecht, hoofdgerecht, koffie & zoetigheden, glas wijn € 39,50
Mise en bouche, entrée, plat, café & sucreries, verre de vin

 

Menu De Kapblok

Menu 3 gangen - 3 services € 47,50
All-in + € 30,00
All-in Bob formule + € 22,00


Fantasie van goudbrasem, mousse van pompoen witte rammenas, zure room en Espelette
Fantaisie de dorade, mousse de potiron, ramenas blanc, crème aigre au piment d’Espelette
of /ou
Huisgemaakte terrine van ganzenlever, konfijt van Jonagold en Calvados
Terrine de foie d’oie maison, confit de pommes et Calvados
*****
Gegrilde jonge eend, zandwortel & parfum van truffel
Filet de canette grillée, mousse de carottes & parfum de truffe
*****
Gekarameliseerde ananas en banaan, jus van cassis
Duo d'ananas et bananes caramelisé, jus de cassis
of/ou
Selectie van wereldkazen geaffineerd door Maître fromager “Xavier Derreumaux”
La sélection de fromages du monde, affinés par le Maître fromager « Xavier Derreumaux ».

 

Menu 4 gangen/ 4 services € 60,00
All-in + € 37,50
All-in Bob formule + € 25,00

Skrei, gebraissserde prei, zeekraal & luchtige botersaus
Skrei au poireau braissée, passe-pierre & beurre blanc légere
Of/ou
Selectie van wereldkazen geaffineerd door Maître fromager “Xavier Derreumaux”
La sélection de fromages du monde, affinés par le Maître fromager « Xavier Derreumaux

 

DegustatieMenu

Menu 6 gangen - 6 services € 90,00
All-in + € 40,00
All-in Bob formule + € 28,50

 

6 gangen lekker proeven naar gelang het humeur van de Chef
6 services en dégustation selon l’humeur du chef

 

Voorgerechten - Les Entrées

 

“Vitello tonato”, zuiderse geuren en appelkappertjes € 19,00
“Vitello tonato” câpres pommes et senteurs méditerranéen

Huisgemaakte terrine van ganzenlever, konfijt van Jonagold en Calvados € 21,00
Terrine de foie d’oie maison, confit de pommes et Calvados

Sauté van St. Jakobsvruchten, mousse van geitenkaas en vinaigrette met gember € 21,00
Sauté de St.-Jacques, mousse de chèvre et vinaigrette aux gingembres

Zoet – zout van gebakken ganzenlever, spek en appeltjes € 26,00
Salé – sucré de foie d’oie poêlé et lard salé aux pommes (35’)

Soepje van zeetong filets, groene asperges, jonge uitjes en tomaat € 26,00
Petite soupe de filets de soles pochés, asperges vertes, jeunes oignons et tomates

 

Hoofdgerechten - Les plats


Gegrilde “Rib-eye” met Pommes neuf en vers geklopte Béarnaise € 27,00
Rib-eye grillé aux Pommes neuf et Béarnaise Minute

Gebraden Mechelse koekoek, romige knolselder jus van morieljes € 26,00 p.p.
Le Coucou de Malines rôti, céleri-rave crémeux, jus de morilles

Gegrilde jonge eend, zandwortel & parfum van truffel 26,00 p.p.
Filet de canette grillée, mousse de carottes & parfum de truffe

Gebraden kabeljauw met prei en shiitake en parfum van witte truffel € 28,00
Le rôti de cabillaud aux shiitake et poireaux, parfum de truffes blanches

Soepje van zeetong filets, groene asperges, jonge uitjes en tomaat € 32,00
Petite soupe de filets de soles pochés, asperges vertes, jeunes oignons et tomates

Gebraden duif uit “Anjou”, met een jus van sjalot en een stoofpotje van seizoengroenten
Le pigeon “d’Anjou” rôti et son jus à l’échalote, sauté de légumes de saison € 39,00

 

Desserten - Desserts


Huisgemaakt ijs of sorbet € 10,00
Glace ou sorbet maison

Krokantje van Appel € 11,00
Crouqant aux pommes

Moelleux van Belgische chocolade € 12,00
Moelleux aux chocolat Belge

Normandische pannekoek & calvados € 15,00
Crêpes Normande

 

Selectie van wereldkazen geaffineerd door Maître fromager “Xavier Derreumaux” € 14,00
La sélection de fromages du monde, affinés par le Maître fromager « Xavier Derreumaux ».

 

 

 

 
 
 
 
 
 
Beste klant, al onze gerechten worden vervaardigd in een atelier waar er minstens sporen van de meest voorkomende allergenen zijn, indien u bepaalde zaken niet kan of mag eten gelieve ons dit steeds op voorhand te melden zodat wij een gepaste oplossing kunnen voorstellen.
Adres
 
Restaurant De Kapblok
Brusselsesteenweg 361
1730 Asse
België
+32 2 569 31 23
 
 
 
EXTRA INFORMATIE
 

Betaalmiddelen:Cash, Visa, Mastercard, Debet kaart
Gratis wifi

Privé openluchtparking
Cateraars
Maaltijden: Diner, Lunch, Nagerechten
Zitplaatsen buiten

Openingsuren
 

Maandag 12:00 — 14:30

Dinsdag 12:00 — 14:30

Woensdag 12:00 — 14:30

Donderdag 12:00 — 14:30
19:00 — 20:45

Vrijdag 12:00 — 14:30
19:00 — 20:45

Zaterdag Open elk tweede weekend van de maand (Privé-events op aanvraag)

Zondag Open elk tweede weekend van de maand (Privé-events op aanvraag)